2019

Een 3de top editie!

Nog voor we 2020 ingaan, geven we naar goede gewoonte een terugblik op onze werking van het afgelopen jaar. Ook volgende jaar zullen we er weer staan . We schetsen dan ook de eerste krijtlijnen voor 2020.

Na de succesvolle edities van het zomerevenement Beestenbos in  2017 en 2018 wilden we ook in 2019 blijven inzetten op beleving en gezelligheid met als hoofddoel een toegankelijk evenement waarop iedereen welkom is. Zo bleven we ook in 2019, op beide dagen van ons evenement, vasthouden aan onze gratis inkom. Vrijdag zorgden het warme weer, de goede beats van onze Dj’s en de lekkere drankjes weer voor een onvergetelijke avond. Zaterdag was live-bands en DJ het uitgangspunt van de avond. Een formule die werkten want zelfs de regen kon het feestgedruis niet stoppen. Onze live-bands Savoir-vivre en Fenix brachten het beste van zichtzelf en zorgden voor een gezellige en uitbundige sfeer. Als kers op de taart trakteerde Dj Sleffer, na afloop van de optredens, ons op zijn beste dans- en feestplaten. Ambiance verzekerd!

De laatste jaren is ons bezoekersaantal vervijfvoudigd. Een ongelofelijke prestatie waarvoor we jullie graag willen bedanken. Natuurlijk ook een dikke merci aan al onze sponsors en vrijwilligers. Zonder hun steun hadden we dit nooit kunnen realiseren.

Elk jaar proberen we met Beestenbos een doelgroep te bereiken die ons nauw aan het hart ligt. Dit jaar hebben we gekozen om de vereniging actie mensen in nood te ondersteunen in het kader van de warmste week. Het knappe werk dat ze dagelijks verzetten, is broodnodig!

2020