2022

Na een verplichte sabbatperiode stonden we er deze zomer opnieuw. De weergoden waren ons goedgezind en samen met zo’n 2500 enthousiaste bezoekers hebben we er een geweldige editie van kunnen maken. Bedankt aan alle feestvierders en vooral een speciale dank aan onze vrijwilligers en sponsors om dit project mee te ondersteunen.

Met de opbrengst van het evenement proberen we jaarlijks een doelgroep te ondersteunen die we ook willen bereiken met onze werking. Dit jaar hebben we gekozen voor initiatieven die zich inzetten voor jongeren die strijden tegen kanker.

Het eerste project is Kom op Adem weekend van het Mols Comité “Kom op tegen Kanker”. Op een unieke locatie op het Zilvermeer organiseren ze weekends voor jong- volwassenen die geconfronteerd worden met kanker. Samen met lotgenoten kunnen jongeren tussen 17 en 35 jaar hun verhaal kwijt, deelnemen aan activiteiten of gewoon even ontspannen.

Vzw Haarwensen is het tweede initiatief dat we ondersteunen. Jaarlijks verliezen heel wat kinderen hun haar als gevolg van een ziekte. Een kwalitatief goede pruik is duur, namelijk zo’n €1500 en niet voor iedere ouder betaalbaar. Vzw Haarwensen zorgt ervoor dat deze kinderen een pruik van echt haar kunnen dragen zonder dat daar kosten aan verbonden zijn voor de ouders.

Wij zijn alvast met de voorbereidingen van volgend jaar gestart. Hou zeker vrijdag 7 en zaterdag 8 juli 2023 vrij!

Lokale initiatieven, leuke acts, toffe bands willen we graag ondersteunen en ontdekken. Laat dus gerust iets weten!

Tot volgend jaar!

VZW BEESTENBOS