Klimmuur voor De Toren in Achterbos

“Een leuk feestje bouwen waar iedereen naar toe kan komen.” Met die gedachten zijn we in 2017 gestart met het organiseren van Beestenbos is boos. Voor ons was het belangrijk dat alle ‘jongeren’de kans kregen om mee te komen feesten. Daarom is er van het begin beslist om zonder inkom te werken en onze drankprijzen zo laag mogelijk te houden. Zelf hadden we nooit gedacht dat er zoveel positieve reacties kwamen. De opkomst van onze eerste editie was dan ook een groot succes. Buiten het evenement willen we vanuit de organisatie ook andere leeftijdsgroepen bereiken. Aangezien we allemaal 20’ers zijn, leggen we onze focus op de jeugd. Met de opbrengst van 2017 hebben we de speelplaats van de lagere school in Achterbos kunnen opfleuren. Het plaatsen van een klimmuur is voor ons een duurzame investering waar de komende jaren de kinderen van de school van kunnen genieten. Zowel het evenement als de klimmuur hebben we enkel kunnen realiseren door de steun van onze feestvierders, sponsors en vrijwilligers.